Verhuur van het Buurthuis

U kunt het buurthuis huren. Er is een grote ontmoetingsruimte, een keuken en uitgebreide sanitaire voorzieningen met aangepast toilet voor gehandicapten waar u gebruik van kunt maken.

In verband met de drank- en horecaverordening van de gemeente Hellendoorn mogen wij ons buurthuis 6x per jaar verhuren aan leden van de vereniging waar eventueel alcoholhoudende dranken geschonken mag worden.  De kosten hiervan zijn 75 euro per dagdeel.

 

Niet-leden kunnen het pand huren voor 85 euro per dagdeel, maar er mag geen alcohol worden geschonken. Daarnaast willen wij verzoeken om festiviteiten binnen te vieren en niet buiten in verband met mogelijke overlast.

Voor zowel leden als niet-leden zijn de kosten voor een kan koffie 5 euro. Tot slot verzoeken wij u vriendelijk het buurthuis na gebruik schoon achter te laten.

Voor meer informatie over de verhuur kunt u contact opnemen met de beheerders Dinand en Frederiek Heuver. Zij zijn bij voorkeur te bereiken via beheerder@hexel.org, maar indien nodig ook telefonisch op 0548-611600.